spanduk_produk

Produk

2022 Logo Adat Dicitak Waterproof Portable Lightweight Packable Camping Hiking Travel Turun Simbut Bengkak

Katerangan pondok:

Ngaran produk: simbut kémping puffy
Bahan: 100% Nylon
Warna: warna custom
Wangun: rectangular
Pola: Padet, Vintage, Disesuaikeun
Pamakéan: outdoor & indoor
Logo: logo custom
Desain: basajan
Fungsi: Haneut Nyaman Lemes
Ukuran: 50 * 70 inci / 54 * 80 inci / 88 * 84 inci sareng ukuran khusus


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Disesuaikeun Simbut Puffy Pikeun Anjeun
1.Simbut Puffy Asli
2.Down keusikan alternatif
3.Sherpa Puffy Simbut
Kain
100% 30D / Disesuaikeun ripstop lawon poliéster
Lapisan hiji: Waterproof sareng Ripstop Ukuran Ganda 20D / lawon nilon Disesuaikeun Kalayan serut panolak cai Turun ngeusian
handap fleece Sherpa;100% 30D / Disesuaikeun ripstop lawon poliéster kalawan PCR insulasi sintétik luhur & DWR tameng
Insulasi
30D / Disesuaikeun serat kerung siliconized insulasi sintétik;240 gsm
100% Turun ngeusian alternatif: 140 gsm Isoheight Stithing 15 / inci
insulasi siliconized serat kerung;100 gsm
Ukuran sadia
27''x40''/50''x70''/54''x80''/88*84''/Disesuaikeun
Portabel / Packable
Enya
Enya
Enya
Cape Klip
Enya
Enya
Enya
Sudut Loop
Enya
Enya
Enya
Mesin bisa diumbah
Enya
Enya
Enya
DWR Finish pikeun noda jeung tahan cai
Enya
Enya
Enya

Panjelasan Produk

Pola ngaropéa + quilting ngaropéa = Simbut alternatif handap

Pola ngaropéa + Sherpa = Sherpa simbut bengkak

Pola ngaropéa + Warna ngaropéa = Paket

rinci produk

"Gelombang" benang quilting
Label merek ngaropéa
20D Nylon ripstop sareng lawon tahan cai Kalayan Serut (tameng DWR)

Dieusian Turun bahan alternatif
Desain tombol awét disumputkeun
Desain serut

Kantong leungeun
Klip tanjung
Gelung pojok

BAHAN KUALITAS TINGGI

20D Nylon ripstop jeung lawon waterproof kalawan pola dicitak.
Dieusian Turun bahan alternatif
20D Nilon ripstop jeung lawon waterproof kalawan warna murni

MUDAH DIBERESIHKEUN, BISA DICUCI MESIN

Mangga Paké kantong laundry husus mun anjeun ngabersihan eta ku cuci a
mesin

Ukuran & Beurat

produk patali


  • saméméhna:
  • Teras: