. Borong Cooling Weighted Blankets 20lbs QueenKing Handmade Knitted Chunky Blankets No Beads 60 "x80" Sarata Weighted Breathable Ngalungkeun Leuleus Napper Benang Mesin Washable Produsén jeung Éksportir |Tekstil Kuangs
spanduk_produk

Produk

Cooling Weighted Blanket 20lbs QueenKing Handmade Knitted Chunky Blanket No Beads 60"x80"Merata Ditimbang Breathable Throw Soft Napper Benang Mesin Bisa Diumbah

Katerangan pondok:

Versi anyar anu unik desain beadless- éta rajutan leungeun merata jadi beurat disebarkeun merata.Jeung beurat asalna tina benang chunky nu ngeusi 100% serat kerung sangkan éta sturdy sarta lila awét pikeun years.This pamanggihan calakan sagemblengna ulah bocor kaluar manik sarta beurat henteu rata ti kaca heubeul bead weighted simbut.


Rincian produk

Tag produk

1 (4)

Langkung Breathable Cooling Blanket

Cara anu sampurna pikeun ngosongkeun panas kalayan liang knitted.simbut Ieu nyadiakeun sagala sarua simbut weighted normal bari keur leuwih breathable, nyaman jeung decorative.This blankets anu trendi tur bakal tambahan hébat kana imah anjeun, ruang tamu, pangkeng, kamar asrama atawa dimana wae sabudeureun imah.

1 (5)

Saré jero dina Sadaya-Usum

Simbut anyaman leungeun anu didamel tina benang masif anu masihan anjeun pilihan janten haneut sareng tiis.Siap-siap teraskeun sare anu panjang sareng bagja kalayan simbut lemes kami. Ucing sareng anjing anjeun ogé bakal resep.

1 (3)

Milih Beurat

Kami ngarékoméndasikeun yén konsumén milih simbut anu beuratna 7% dugi ka 12% tina beurat awakna.Pikeun ngamimitian, kami nyarankeun anjeun milih beurat anu langkung hampang.

1 (1)

Beberesih & miara

Simbut kami tiasa diumbah ku mesin, tinggalkeun simbut di jero kantong jaring cucian pikeun nyegah kabeungharan sareng karusakan.Pangropéa anu leres tiasa manjangkeun umur simbut. Jadi kami nyarankeun langkung seueur cuci tangan atanapi cuci tempat, kirang mesin cuci. Ulah nyetrika.


  • saméméhna:
  • Teras: