spanduk_produk

Produk

KUANGS waterproof Turun kémping outdoor Bengkak Blanket Jeung Pocket

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:Kémping outdoor Puffy simbut
  • fungsi:Nyadiakeun kahaneutan pikeun kémping kaluar
  • Bahan:Poliéster / BULU
  • Fitur:Anti-statis, PORTABLE, Dilipat, Sustainable, Non-Toxic, Nondisposable
  • Gaya:Gaya Éropa sareng Amérika
  • Wangun:Sagi opat
  • Pola:Padet
  • warna:Beureum karat, kulawu poék, héjo tentara
  • beurat:1,5-3 Kg
  • Ukuran:140*210CM
  • is_customized:Sumuhun
  • waktos sampel:5-7 poé
  • OEM:Bisa ditarima
  • Sertifikasi:OEKO-TEX STANDAR 100
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Simbut Puffy Asli mangrupikeun kado anu sampurna pikeun saha waé anu resep kémping, hiking, sareng di luar.Éta simbut anu tiasa dibungkus, portabel, haneut anu tiasa anjeun bawa dimana waé.Kalayan cangkang ripstop sareng insulasi, éta mangrupikeun pangalaman anu saé anu langkung saé pikeun pangeusina.Leupaskeun kana mesin cuci anjeun dina tiis tur ngagantung garing atawa nempatkeun dina dryer anjeun dina ragrag euweuh panas.

    rinci produk

    5

    SILIMBUT BENGKUNG KU KANTUNG

    Kantong tiasa nahan bantal atanapi barang-barang, Simbut ogé tiasa dilipat
    bahan eusian: Alternatif handap
    Beurat eusian: Ngan beuratna pon

    3

    insulasi haneut

    Simbut Puffy Asli ngagabungkeun bahan téknis anu sami anu aya dina kantong saré premium sareng jaket insulasi pikeun ngajaga anjeun haneut sareng nyaman di jero ruangan sareng di luar.


  • saméméhna:
  • Teras: