spanduk_produk

Produk

Mémori Busa Orthopedic Dog Pesanggrahan kalawan Cover removable

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Mémori Busa Orthopedic Dog Pesanggrahan kalawan Cover removable
Bahan: Kain Oxford, Busa, SERAT, lawon daur ulang, lawon daur ulang / Eco-Friendly
kecap konci: ranjang anjing busa memori custom / ranjang ucing / ranjang piaraan
Kauntungannana: Orthopedic Memory Foam / Bisa Diumbah Nyaman / Waterproof
Pamakéan: Pets Istirahat Saré
Fitur: Panutup anu tiasa dicabut
Cocog jeung: Leutik Tengah Ukuran Besar Sato Piaraan
Aplikasi: sadaya ukuran piaraan
Gaya nyeuseuh: Nyeuseuh mékanis
Logo: ngaropéa Ditampa
waktos sampel: 3-7 Poé Gawé
Perusahaan: langkung ti 10 taun pangalaman


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Pruduct Eco Friendly Custom Grosir Mewah Bisa Diumbah Waterproof Sofa Bed Memori Busa Orthopedic Dog Ranjang sareng Panutup Removable
Bahan kanvas, oxford, PP katun
Bungkusan pakét baku atanapi sakumaha per requests customer
Pikeun jenis piaraan Sadaya piaraan
Fitur produk Cushion anu tiasa dicabut, lemes, nyaman, ramah lingkungan
Palabuhan kiriman Ningbo Atawa Shanghai

100% Bahan Waterproof
Dilengkepan liner jero cakupan pinuh pikeun ngabantosan pangeusian tina kacilakaan

Kasur Anjing Ortopedi Busa Mémori (1)
Kasur Anjing Ortopedi Busa Mémori (2)

Removable Jeung Mesin Washable Cover
100% poliéster lemes sareng awét panutup zippered plush gampang pikeun ngabersihan jeung boga handap non-skid

Gampang Dibersihkeun
The ranjang anjing removable ngajadikeun beberesih leuwih merenah.Pasihan piaraan anjeun lingkungan anu langkung bersih.Panutupna tiasa diumbah ku mesin.

Kasur Anjing Ortopedi Busa Mémori (3)
Mémori Busa Orthopedic Anjing Ranjang (4)

Busa mémori
Busa Mémori Kapadetan Tinggi anu tiasa nyayogikeun dukungan Ortopedi sareng mulus dumasar kana kontur piaraan anjeun nyaman sareng nyaman pikeun istirahat sareng bobo.

Gampang Ngajaga
Ranjang anjing ngadopsi desain titik tetep sacara gembleng, anu tiasa ngajaga prototipe saatos beberesih langkung saé.Bisa diumbah ku mesin, modeu hipu, nyeuseuh leungeun biasana disarankeun.

Kasur Anjing Ortopedi Busa Mémori (5)
Mémori Busa Orthopedic Anjing Ranjang (6)

Lemes & Nyaman
Anjing ranjang dijieunna tina jumlah badag breathable jeung lemes pp serat keusikan, kandel jeung nyaman, nyadiakeun pangrojong pangalusna pikeun tulang anak anjing urang.Beungeutna didamel tina lawon mengembang super lemes, haneut sareng breathable.Ranjang crate sampurna bakal ngantep anjing meunang rélaxasi maksimum.

Anjing Pesanggrahan Jeung merenah cecekelan
Aya cecekelan dina panutup ranjang anjing, éta portabel nyandak eta indoor na outdoor.Ieu kawas bantal nyaman, cushion pikeun piaraan.Ranjang anjing tiasa dianggo sareng kennels, peti, sareng pager anjing, atanapi salaku ranjang piaraan anu mandiri.Éta mangrupikeun ranjang anjing anu nenangkeun kahariwang atanapi ranjang anjing pikeun ngahibur piaraan.

Mémori Busa Orthopedic Anjing Ranjang (7)
Mémori Busa Anjing Ranjang (1)

Fitur
Ranjang anjing dirarancang dina bentuk sagi opat, anu tiasa nyayogikeun dukungan anu cekap pikeun piaraan.Titik non-slip di handap tiasa ngalereskeun ranjang anjing di tempatna.

Disaluyukeun

Warna custom

Mémori Busa Orthopedic Anjing Ranjang (9)
Mémori Busa Orthopedic Anjing Ranjang (10)
Mémori Busa Orthopedic Anjing Ranjang (11)

Ukuran Custom

Mémori Busa Orthopedic Anjing Ranjang (12)
Mémori Busa Orthopedic Anjing Ranjang (13)

  • saméméhna:
  • Teras: